23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Utsug- med filtersystem för rengöringsmedel som tex aceton och etanol

Förfallodatum
den 17 juli 2024
Skick
Ny
Tillverkare
ULT AG

Det skall vara enkelt att skydda sig mot att få ner farliga partiklar från gaser och ångor  i luftvägarna. ULT har ett brett program med mobila utsug som är lätta att flytta runt i lokalen. Det enda man i egentligen måste tänka på är att strömkabeln också skall flyttas med. Hjulen är låsbara så att utsuget står säkert på avsedd plats under arbetet.  De mobila utsugen kan även användas för att placeras på en bestämd plats vid sidan om eller under ett bord. Då fäster man i stället armen på arbetsbordet eller slangen direkt till maskinen.  

ULTs utsug- och filtersystem för gaser och ångor 

Utsugsarmen och munstycket väljer man ut efter hur själva arbetsprocessen ser ut. Man skall komma så nära som möjligt, men man skall inte störa arbetet. Fördelen med ULTs utsug är att de är väldigt tystgående och enkla att använda och underhålla. Själva underhållet består av att byta ut förfilter och filterkasetten. Det gör man enkelt genom att lyfta av toppen och ta bort filter och lägga dit ett nytt. Sätta tillbaka toppen och sedan kan man arbeta igen. ULTs aggregat känner av när förfilter är fullt och indikerar då att det är dags för filterbyte.  

Vad räknas som gas och ånga?
Gas och ånga uppstår vid olika rengöringsprocesser, kylprocesser och bearbetningsprocesser med värme och liknande. Storleken på de farliga partiklarna är från 0,01mµ - 0,001mµ och finns i tex rengöringsmedel, kylmedel, lim, lack och fogningsprocesser som laserbearbetning, värmeformning, lödning mm.  Gas och ånga kommer ända ner i vårt lungsystem till alveolerna och därifrån tar de sig vidare ut i vårt blodsystem och slutligen påverkar det vårt nervsystem i hjärnan.   

Vänta inte utan bestäm er redan i dag för att investera i ett utsug för att undvika ohälsa och sjukdom på arbetsplatsen. 

ULTs utsug- och filtersystem påverkar inte befintligt ventilationssystem så det är bara att placera vid källan för de farliga partiklarna. 

Jag hjälper er gärna att hitta ett utsug för just er arbetsprocess och miljö. Tveka inte att kontakta mig på karoline.ljung(@)solectro.se eller 040-536623. 

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.049