23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Bodor T-Serie

Förfallodatum
den 1 januari 2024
Skick
Ny
Tillverkare
Bodor
Referensnummer
T-serien

Bodor T-Serie är en rörskärmaskin framtagen för effektivitet, stabilitet, precision och intelligens.

Med dess självcentrerade chuck uppnås ett exakt tryck på materialet, utan deformation.

Den här rörskärmaskinen kan hantera de flesta rörprofiler, exempelvis runda, rektangulära, ovala, L-profiler, U-profiler med mera. Detta är tack vare det specialutvecklade fokuseringshuvudet och maskinens framtidstänkande mjukvara.
​​​​​​​
T-Serien kan utrustas med två olika typer av elektriska chuckar som är specialiserade inom vissa rördiametrar, och kan hantera de flesta rörprofiler, som exempelvis runda, rektangulära, ovala, L-profiler, U-profiler med mera.

Rullbanan som rören vilar mot har varierande diametrar och form, vilket fastställer stabilitet vid rotering av materialet.
 
Funktioner som kantsökning av materialet, automatisk höjdhållning, auto-fokus och nestning gör all bearbetning lättare och effektivare.
 
Utmatning och uppsamling av artiklar är standard på Bodor T-Serien, men om ett matarverk önskas så finns detta som ett tillval. Om golvytan finns så är det är vår rekommendation att använda ett matarverk. Det underlättar matning av materialet till maskinen och ger mindre hantering för operatörer.

Laser Machining Inc. Lmi AB
Hjärpholn 18
786 93 Nås
Vansbro kommun
Sverige
VAT nummer: SE556538175201

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.047