23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

7-axlig cobot - stark, snabb och enkel att hantera

Förfallodatum
den 27 juli 2023
Skick
Ny
Tillverkare
Kassow

Varför skall man välja en Kassow Cobot? Här kommer 7 starka skäl:

- Ni letar efter starkare cobots för industriella applikationer - med en längre räckvidd men också en högre payload. Nyutvecklade leder - hjärtat i Kassows industriella cobots - möjliggör en unik kombination av kraft, snabbhet, räckvidd och payload.

 
- Ni behöver cobots som är snabbare än vad som finns tillgängligt på marknaden fram tills nu.  Alla Kassow Cobots har joint speed på upp till 225 grader / sekund - på alla 7 axlar.

 
- Ni behöver en cobot som är enkel att programmera och använda. Kassow Cobot bygger på intuitiv, användarvänlig tablet technology och arbetar med drag-and-drop principen.

 
- Säkerhet och nära samarbete mellan människa och robot är mycket viktigt för Er. Efter en lämplig riskanalys kan varje Kassow Cobot verka i närheten av personalen - även i utmanande miljöer.

 
- Ni vill utföra komplexa uppgifter i ett litet utrymme. Alla Kassow Cobots är mycket kompakta men erbjuder 7 axlar, en lång räckvidd och en hög payload. De är också lätta att använda och programmera.

 
- Ni behöver flexibilitet för att slutföra order snabbt och kostnadseffektivt oavsett batchstorlek.
Kassow Cobots lättviktskonstruktion gör det enkelt att flytta dem från ett produktionsområde till ett annat. Set-up är enkelt tack vare plug-and-play principen och en strömförsörjning på 240 V.

 
- Som ett SME, vill du aktivt forma framtiden för din industriella automation.  Kassow Cobot är din nyckel till unik effektivitet: 7 axlar, hög kraft och hastighet, en lång räckvidd och en hög payload - allt i kombination med enkel programmering och användarvänlig drift.

 
Kassow Cobot finns nu också i vårt showroom.

Kontakta oss för ytterligare information och boka gärna in en Live-stream demo. Vi strävar ständigt efter att hjälpa våra kunder att optimera sina tillverkningsprocesser. 

Kontaktperson:
E-mail: mattias.tetzlaff@solectro.se
Tel.: +46-40-536616

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.062