23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

LPKF S64 för in-house PCB prototyping

Förfallodatum
den 27 april 2024
Skick
Ny
Tillverkare
LPKF Laser & Electronics

ProtoMat S64 är snabb och pålitlig
ProtoMat S64 är ett system för nästan alla PCB prototyping applikationer. ProtoMat S64 är med snabb och pålitlig. ProtoMat S64 har en höghastighetsfrässpindel som garanterar produktion av fina konstruktioner upp till 100 µm och möjliggör produktion av multilayers. Med sin omfattande utrustning inklusive dispenser och vakuumbord är ProtoMat S64 ett perfekt komplement till alla utvecklingsmiljöer. 

Högfrekvensfrässpindel med 60 000 varv/min ger korta bearbetningstider och högsta geometriska noggrannhet. Det krävs inte mycket underhåll i och med den nya pneumatiska självrengöringsfunktionen för frässpindel och fräsdjupsensor. Maskinens granitbas säkerställer konsekvent noggranna resultat.

ProtoMat S64 har automatiskt verktygsbyte, fräsbreddsjustering och dispensering. ProtoMat S64 har upp till 15 verktyg - mer om det behövs - som kan bytas automatiskt under produktionsprocessen. Beroende av intrångsdjupet genererar de koniska fräsarna olika isoleringskanaler. Den automatiska fräsbreddsjusteringen säkerställer att fräskonturen har konstant bredd. Detta förkortar inställningstiden och möjliggör operativfri prestanda. Sensorer i ProtoMat S64 säkerställer optimalt kontrollerat exakt fräsdjup samt övervakar verktygsbytesprocessen.

ProtoMat S64 har en integrerad och intuitiv mjukvara som är mycket flexibel och lätt att använda. Det finns ett parameterbibliotek för olika material som stöder den enkla maskinoperationen. Om så krävs leder den integrerade processguiden användaren steg för steg genom bearbetningsprocessen. 

Nödvändigt tillbehör: LPKFs dammsugare, artnr. 933011 4647

SOLECTRO AB
www.solectro.se

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031