23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Säljes

Komponenter för maskinkonstruktion och automation

Förfallodatum
den 26 juli 2024
Skick
Ny
Tillverkare
isel germany

Linjära axlar 
Linjära axlar används inom många olika områden vid tillverkning och maskinteknik. Isel Germany har ett flexibelt system inom sitt utbud inom automation. Isels linjärteknik bygger på många års erfarenhet och många införlivade kundkrav. Solectro AB hjälper er att hitta en passande lösning för er applikation.

Lineärskenor
Lineära gejdskenor, släde, åkvagn och tillbehör. Isel Germanys gejdskenor med tillbehör är väl beprövade och har lång livslängd och finns i många utförande för flertalet olika applikationer. 

Drivelement
Kulmutterspindlar och kulmuttrar från Isel Germany tillverkas i olika längder, diametrar och spindelstigningar. Dessa drivelement håller hög kvalitet och arbetar effektivt och med låg friktion. Går även att beställa med kundspecifik ändbearbetning. 

Aluminiumprofiler
Isel Germanys aluminiumprofiler är kompakta och tunga profiler för att uppfylla kraven inom industri och maskinbyggnad. Profilerna är vridfasta och har en hög stabilitet. Med isels aluminiumprofilsystem är enkelt att konstruera och montera bland annat maskinstativ, arbetsbord, maskinbord, skyddshuvar, hyllor, pelare och olika plattformar. Vi  erbjuder hjälp med konstruktion och montering. Genom profilernas flexibiliet, kompakta design och höga stabilitet kan valfria anläggningar byggas enkelt och snabbt.

Söker du ytterligare komponenter inom maskinkonstruktion och automation så besök vår hemsida


SOLECTRO AB

www.solectro.se

 

 

 

 

Solectro AB
Tenngatan 6-8
234 35 Lomma
Lomma kommun
Sverige
VAT nummer: SE556143403501

Kontaktperson

Tipsa en kollega

0.031