23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Företaget Masentia AB

Masentia AB säljer maskiner till kunder inom tillverkningsindustrin.

De har lång erfarenhet och kunskap inom området tack vare 50 års erfarenhet inom sin bransch med flertalet långtgående samarbeten med kunder och leverantörer.

Företaget Masentia AB samarbetar endast med tillverkare av hög kvalitet och säljer dels helhetslösningar till sina kunder dels till de i behov av mer specifika skräddarsydda paket och lösningar.

Skandinaviskt företag

Företaget Masentia AB är från början ett danskt företag som vid starten för 50 års sedan hade namnet A-V-N Maskin men som bytte till nuvarande namn 2014. Namnet kommer från en sammansättning av två ord som beskriver Masentias verksamhet: Maskiner och Sentia (att vara närvarande på latin). De två begreppen är ledord i företags vision och arbetssätt. Idag är Masentia aktiva i hela Norden men är i Sverige kanske kända under ett annat namn - “TL Maskinparter i Värnamo” vilket var namnet på företaget som köptes upp under 2016 och blev Masentia Sverige.

Rådgivning och Service

Inom tillverkningsindustrin handlar det inte bara om att leverera starka, robusta och effektiva maskiner men utan också att bidra i form av kunskap och rådgivning till kunden. Detta lägger Masentia själva stor fokus på då de har märkt att rådgivning och vägledning är en stor del av de hinder som företag inom industrin stöter på i sitt dagliga arbete.

Service är en annan del som alltid kommer finnas behov av från kunder. Dels då maskiner utsätts för slitage och behöver repareras men också i form av uppdateringar av olika slag för att kunna få ut maximal kapacitet. Masentia fokuserar som ovan nämnt mycket på att leverera rätt, snabb och effektiv service till sina kunder. Masentia AB investerar mycket i en utbildad personal som ständigt håller sig ajour med de nyaste trenderna på marknaden för att kunna leverera service på topp. I Sverige sitter företaget Masentia AB fysiskt fortfarande i Värnamo men arbetar runtom i landet.

 

Tipsa en kollega

0.016