23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Ifö – en självklar spelare i framtidens fråga om komfort

Sannerligen är det någonting som gör att just den här loggan hänger kvar i vårt minne

Sannerligen är det någonting som gör att just den här loggan hänger kvar i vårt minne. Man kan nog påstå att få andra aktörer på ett så icke-påträngande sätt lyckas klänga sig fast i sina användares medvetande. Ifö är sannerligen något alldeles extra, och det ser ut att vara ett öde som håller i sig. Ifö är nämligen Nordens största tillverkare av miljövänliga toaletter. Man var faktum med mycket tidig på att införa det miljötänk som premieras runt om i samhället idag. Med sin enkla och funktionella design står dessa toaletter även ut, vilket gör att vi säkert kan peka ut en när vi möter den på en ny plats.

Ifös utveckling går i spåret av specialanpassade toaletter
Den största nyheten som av praktiska skäl inte kunnat realiseras för några årtionden sedan är Ifös vägghängda toaletter. Dessa toaletter som tar mindre plats och gör det enklare för användaren att städa undertill är väl uppskattade alternativ oavsett om det talas om hemmiljö eller på offentliga toaletter. Genom att introducera P-lås för avlopp har man nu gjort det möjligt att bygga nästa generationens toaletter som fungerar effektivare både ur estetiska och praktiska perspektiv. Då vägghängda toaletter, och kanske till och med specifikt från Ifö toaletter, blivit så vanliga att man kan ta det för givet är detta ett klart exempel över hur den tekniska utvecklingen förändrar våra liv. Även med små steg, ser vi enorma förbättringar vad gäller livsstandard och komfort. Här, och speciellt med åtanke på att man mer och mer utvecklar företaget mot att bli mer miljömedvetet, kan vi se tecken på att Ifö håller i sig för framtiden och som nordens representant internationellt och inom VVS.

Ett traditionellt företag
Ifö är vidare ett traditionellt företag som tar till fasta på sitt hantverk och beprövade metoder, vilka är just de som kommit att uppskattas av generationer tillbaka. Idag jobbar man som sagt på balansen mellan innovation och hållbarhet, där innovation exempelvis kan uttryckas i den nya metod av ytbehandling som stärker porslinet och underlättar rengöring av toaletten. Modellerna som blivit behandlade med detta extra ytskikt kallas Ifö Clean och är på samma sätt prisvärda varianter som inte endast är för en utvald minoritet av kunder. Vidare kan man som kund i dagsläget välja mellan ett större sortiment än någonsin, som inkluderar modeller med eller utan bakkarm eller spolkant, liksom lägre eller högre modeller för att med största möjliga varsamhet vara ett alternativ för de flesta. Även barn har sin egna Ifö! Redan idag finns Ifö barntoalett installerad på förskolor och skolor för yngre barn runt om i världen, och visst finns möjligheten att ha en sådan även i hemmet om man värnar om barnens självständighet.

Framtidens toalett
Hur ser då framtidens toalett ut? Vilka krav och förutsättningar kommer vi i framtiden ha av förändrade klimatförhållanden och liknande? Då Ifö är ett gediget svar på nutidens ständiga förfrågan på utveckling, men uppfyller detta på ett hållbart sätt, kan vi vara säker på att Ifö toaletter är ett framtidens företag – med finess dessutom!

Tipsa en kollega

0.031