23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Utbildning gör skillnad

Period(er)
Löpande anmälan

Varför ett besök på något av våra produktivitetscentra kan vara en god investering

På våra produktivitetscentra över hela världen får deltagarna praktisk handledning av kunniga experter på toppmoderna maskiner. Kompetent personal ger värde utöver ökad effektivitet.

En blygsam investering i utveckling av personalens kompetens inom skärande bearbetning kan göra stor skillnad för företagets produktivitet. Vi har mer än två dussin produktivitetscentra över hela världen, utrustade med maskiner för fräsning, svarvning och hålbearbetning och med den senaste programvaran. Mycket kompetenta experter med stora kunskaper inom bearbetning och finns till hands.

Maskinerna används för att visa en rad olika processer för kunder som vill förbättra sin tillverkning och testa nya lösningar. I Düsseldorf i Tyskland har dessa centra fem olika typer av maskiner, inte placerade i en fabrik utan i en stor visningshall.

Från grundläggande utbildning till specialistutbildning
Många av våra kurser är utbildningsprogram på tre dagar där teori blandas med praktiskt arbete och tester. Vi har allt från grundläggande kurser (praktisk tillämpning av verktyg) till avancerade (specialutbildning). Du kan lära dig mycket om skärande bearbetning i teorin, men när det handlar om att öka produktiviteten finns det inget som slår praktisk utbildning på själva maskinen.

För att inte tappa fokus antas vanligen färre än 15 deltagare till varje kurs, ofta från olika företag.

Utbildning gör skillnad
Mätning av räntabilitet är inte en exakt vetenskap, men utbildning gör helt klart skillnad. Inom tillverkningsindustrin kan även en liten förbättring av produktiviteten ge stora vinster.

Anmäl dig till utbildningar på ett produktivitetscentrum i närheten.

SANDVIK Coromant Sverige AB
Box 12
164 93 Kista
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5563507846

Utbildningsadress

Efter avtal
Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.111