23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

CAD/CAM beredare på 3 dagar

Utbildningsregion
Sverige > Alla regioner
Period(er)
Löpande anmälan

Framtids säkra företaget genom att utbilda dig själv eller personal i GibbsCAM och investeringen i detta är snart mångdubbelt återbetalt. Med GibbsCAMs överlägsna "interface" och koppling mot produktions miljö blir du/ni snabbt stjärnor i programmet. Vi anpassar utbildningen såklart efter eran maskinpark och lär ut grundläggande från beredning mot ritning och 3d modell.


Lite mer info...

Kvalitet, inte kvantitet
En utbildning med 10-20 deltagare är som att sitta på en föreläsning, visst lär man sig saker, men effektivt blir det inte. Av den anledningen har vi begränsat antalet deltagare till 5 personer vid varje kurstillfälle. Då kan vi säkerställa hög kvalitet och dessutom klara av utbildningarna på kort tid, så att personalen inte behöver vara borta från verksamheten onödigt länge.


Har du redan grunderna... När gick Du en kurs senast?
Vartefter programvarorna utvecklas behöver även individens kunskap vidareutvecklas så att företaget förblir konkurrens-kraftigt. Att gå en kursdag varje eller vartannat år är MYCKET väl investerade pengar. Man kan lära sig den tunga vägen "på egen hand", eller så kan man ta professionell hjälp. Det senare är tveklöst mest effektivt.

Håll nere kostnaderna genom att gå en Schemalagd grundkurs
Schemalagda grundkurser hålls i våra lokaler i Spånga. Vi håller kurser för max 5 deltagare per utbildningstillfälle. En kursdag pågår normalt från 09:00 till ca 16:30 med pauser för lunch och kaffe (ingår i priset). Vår utbildningssal ligger i samma byggnad som kontoret, Domnarvsgatan 14 i Lunda Industriområde (Spånga/Stockholm).

Är du redan vass i programmet prova en påbyggnadsutbildning
Vi anordnar påbyggnadsutbildningar efter överenskommelse. En påbyggnadsutbildning kan vara allt från att lära sig bli snabbare med det man har (optimering/effektivisering) eller att utbilda sig på en ny modul man införskaffat, eller att fokusera utbildningen mot en specifik CNC maskin. Har Du frågor eller önskar boka anpassad kurs, kontakta oss på telefon: 08-59411630.

Mer info: www.fructus.se

Utbildningsadress

Fructus Data AB
Domnarvsgatan 14
16353 Spånga
Sverige / SwedenKontaktinformation
AB Fructus Data
Storsätragränd 5
127 39 Skärholmen
Sverige

Lars Skogman
Telefon: +46 0859411634
Fax: +46 +46 (0)8 59411639


Se hemsidan
Se flera kurser
Se hela profilen

Tipsa en kollega

0.219