23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Hållbarhet för små och medelstora företag, 1 dag

Totalt SEK 7 500 exkl. moms
Period(er)
Löpande anmälan

Vill du komma igång med hållbarhetsarbetet i din verksamhet eller vidareutveckla det ni redan har? Den här kursen hjälper dig att göra hållbarhet begripligt och enkelt att jobba med!

Många företag inser att det är strategiskt viktigt att arbeta med hållbarhetsfrågorna, antingen för att kunderna eller andra intressenter ställer krav eller för att det ger affärsfördelar. Oavsett vilket syftet är, ger den här kursen dig som har fått ansvaret för hållbarhetsarbetet kunskap och konkreta verktyg för att implementera eller vidareutveckla hållbarhetsarbetet i din verksamhet.

I kursen har vi fokus på enkelhet, med metoder som hjälper dig att driva ett effektivt hållbarhetsarbete i din organisation och som hjälper er uppfylla de krav på social och miljömässig hållbarhet som kunder i offentlig eller privat verksamhet ställer på er. Steg för steg går vi igenom de delar som behöver finnas på plats för effektiv styrning och kontroll, och hur ni inför dessa.

Denna kurs är särskilt lämplig för små och medelstora verksamheter, som saknar egna hållbarhetsspecialister och har begränsade resurser för att jobba med frågorna, samt verksamheter som levererar på ramavtal med kontraktsvillkor att uppfylla.

Unikt för den här kursen är att vi erbjuder ett uppföljande kurstillfälle på 1 timme ca. 6 månader efter genomförd kurs. Vid detta tillfälle kommer du som kursdeltagare ha möjlighet att ställa kompletterande frågor, efter att du tillämpat din nya kunskap! Tillfället erbjuder också möjlighet att dela exempel på praktiskt hållbarhetsarbete mellan kursdeltagarna.

Läs mer och gör en intresseanmälan!

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Utbildningsadress

Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.047