23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Grundläggande revisionsmetodik, 1 dag

Totalt SEK 8 500 exkl. moms
Period(er)
den 26 september 2024 den 26 september 2024
den 7 november 2024 den 7 november 2024

Kursen ger dig teoretiska kunskaper om revisionsmetidik; hur man planerar och genomför revisioner av ledningssystem samt hur man rapporterar och följer upp resultatet.

Detta är kursen för dig som behöver vässa dina grundkunskaper i revisionsmetodik för att kunna genomföra värdeskapande internrevisioner! Väl utförda internrevisioner är ett av de viktigaste verktygen för att arbeta med förbättringar och resultatet från dessa ger mycket värdefull information till ledningen om hur ledningssystemet fungerar och efterlevs. Då resultatet till stor del är förknippat med hur den interna revisionen utförs, är det viktigt att revisorn har grundläggande kunskaper för att förstå hur revisioner utförs på ett värdeskapande vis.

Detta är en kurs för dig som framförallt behöver grundläggande kunskaper i revisionsmetodik. Utbildningen fokuserar på att ge deltagarna kunskap om hur man planerar och förbereder sig på bästa sätt, olika tekniker för att ställa frågor och anteckna samt tips och råd hur man hanterar olika situationer och personlighetstyper.

Kursen ger dig
Grundläggande teoretiska kunskaper om hur man planerar, förbereder, genomför revision av ledningssystem och hur man rapporterar och följer upp revisionsresultatet. 

Deltagarna får ett erfarenhetsbaserat och innehållsrikt revisionskompendium som är väldigt uppskattat. Våra kursledare har stor erfarenhet av olika typer av revisioner, vilket innebär att de kan ge handfasta råd och tips direkt från verkligheten om hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

Läs mer och anmäl dig!

  •  2024-09-26 Distans
  • 2024-11-07 Distans

 

_____________________________________________________

Se hela vårt utbud av kurser, e-learning och webbinarierutbildning.ramboll.se

Intresserad av våra digitala produkter? Här kan du läsa mer om Lagbevakningen, EHS Compass, RamRisk och SafetyEngine.

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Utbildningsadress

Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.047