23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Genomföra revisioner på distans, 1/2 dag

Totalt SEK 5 500 exkl. moms
Period(er)
den 15 oktober 2024 den 15 oktober 2024

Under pandemin har de flesta fått genomföra såväl externa som interna revisioner på distans. Revision på distans har visat sig medföra såväl för- som nackdelar. Dessa nyvunna kunskaper har många tagit med sig för att fortsätta att utföra hela eller delar av framtida revisoner på distans. Vi har samlat på oss en hel del erfarenheter som vi gärna delar med oss till er på denna halvdagsutbildning.

Detta är kursen för dig som framförallt kommer att göra revisioner på distans, antingen som helhet eller som en del i en kombinerad revision. Utbildningen fokuserar på att ge deltagarna kunskap och ökad förmåga att planera, förbereda och genomföra en distansrevison på bästa sätt.

Kursen ger dig
Kursen ger dig grundläggande teoretiska kunskaper om hur man planerar, förbereder och genomför distansrevision av ledningssystem på ett effektiv vis. Våra kursledare har stor erfarenhet av olika typer av revisioner. Det innebär att de kan ge handfasta råd och tips direkt från verkligheten om hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

En av de viktigaste sakerna med distansrevision är förberedelserna. Här går vi igenom vikten av att göra en riskanalys för att bedöma vilka faktorer som kan påverka förmågan att utföra revision på ett värdeskapande vis. Dessutom går vi igenom betydelsen av att inhämta och granska dokumentation och att detaljplanera ”videowalks”, samt testa att tekniken fungerar.

Målgrupp
Kursen vänder sig till alla som vill få tips och råd om hur distansrevision kan planeras och utföras på ett effektivt vis.

Läs mer och anmäl dig!

Kurstillfällen

  • 2024-10-15 Distans
Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Utbildningsadress

Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.062