23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Uppdateringskurs i Tebis V4.1 R4

Period(er)
Löpande anmälan

Tebis, specialisten inom CAD/CAM- och MES-processlösningar inom tillverkning av modell-, form- och pressverktyg, har lanserat Version 4.1 Release 4 av sin CAD/CAM-programvara. De många nya funktionerna och förbättringarna är alla utvecklade för att underlätta för företag att genomföra sina tillverkningsprojekt på ett snabbt och kostnadseffektivt sätt.

Tebis 4.1 är ett komplett CAD/CAM-system som är utvecklat för automatiserad tillverkning av bl a maskinkomponenter, form- och pressverktyg.  Användarna kan utföra uppgifter inom konstruktion, tillverkningsberedning och NC-programmering i ett och samma system med hög grad av automatisering.

Kursinnehållet i korthet:

  • Snabb tillverkningsberedning med parametriska CAD-mallar
    Alla importerade konstruktioner behöver genomgå en beredningsprocess för att förberedas för CAM-programmeringen.  Detta kräver vanligtvis många individuella arbetssteg: Placering av borrhål för uppspänningssystem, definiering av tiltaxelsystem, konstruktion av täck- och förlängningsytor samt ämnen, generering av anslutningspunkter för uppspänningar, positionering av uppspänningsenheter samt definiering av frigångsplan.  Alla dessa individuella steg kan automatiseras i Tebis med parametriska CAD-mallar. Dessa mallar kan utökas och modifieras efter behov för att uppfylla kundspecifika krav. Ändringar såsom val av annat uppspänningssystem kan enkelt utföras via användarparametrar i objektträdet. Under kursen får deltagaren en inblick i fördelarna med dessa mallar och hur man skapar egna.
     
  • Effektiv NC-programmering med Tebis CAM-mallar
    Parametrisk mallteknologi och Tebis beprövade CAM-mallteknologi för automatiserad NC-programmering går hand i hand vilket resulterar i snabbare och mer effektiv tillverkning samtidigt som de säkerställer standardisering och enhetlig kvalitet. Kursen anpassas efter kundens behov, vilket innebär att vi går igenom alla nya CAM-funktioner och strategiförbättringar som är relevanta för respektive kund.
     

Förkunskapskrav: utbildning på Tebis V4.0 R9 eller senare.

Tidsåtgång:  2 dagar

 

Tebis Scandinavia AB
Backa Bergögata 18
422 46 Hisings Backa
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5564486248

Kontaktperson

TSA
Tebis Scandinavia AB
+46 700 17 40 info@tebis.se

Utbildningsadress

Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.047