23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Arbetsmiljöutbildning - Chefer och skyddsombud - E-learning

Totalt SEK 3 500 exkl. moms
Period(er)
Löpande anmälan

Detta är en omfattande E-learning som ger dig grundläggande kunskaper om arbetsmiljöregler och verktyg i arbetsmiljöarbetet.

För att ha ett fungerande arbetsmiljöarbete är det viktiga att både chefer och skyddsombud har goda kunskaper om vilka regler som gäller inom arbetsmiljöområdet. Den här E-learningen är ett perfekt alternativ för verksamheter som behöver ge chefer och skyddsombud en grundutbildning alternativt en repetitionsutbildning inom arbetsmiljö.

Kursen ger dig
Efter denna kurs har deltagaren kunskap om praktiskt arbetsmiljöarbete. Hen får insikt om arbetsmiljöbegrepp, lagstiftning, samt vilka olika roller som finns och deras ansvar. Vidare får hen en orientering om hur ett systematiskt arbetsmiljöarbete kan bedrivas och vilka arbetsförhållanden som främjar en god arbetsmiljö och hälsa. Utbildningen behandlar också det viktiga området organisatorisk och social arbetsmiljö.

Målgrupp
Kursen vänder sig i första hand till chefer som ska ta emot en fördelning av arbetsmiljöuppgifter samt arbetsmiljö-/skyddsombud. Den lämpar sig också för dig som tidigare genomgått arbetsmiljöutbildning men behöver en uppdatering.

Utbildningen är också intressant för alla som har ett allmänt intresse av arbetsmiljöfrågor och vill fördjupa sig i ämnet. Inga förkunskaper krävs.

Upplägg
Utbildningen genomförs individuellt och helt på distans via Internet. Tid för genomförande är ca 5 timmar, men tidsåtgången är väldigt individuell beroende på förkunskaper och hur mycket tid man lägger på reflektioner och fördjupningar. Kursdeltagaren kan när som helst pausa materialet och vid nästa inloggning fortsätta där hen slutade.

Utbildningen är upplagd med teoretiska föreläsningar varvat med reflektionsövningar. Varje modul har också ett avslutande kunskapstest. Reflektionsövningarna är riktade gentemot den egna organisationen för att få deltagaren att fundera över styrkor och svagheter i det egna arbetsmiljöarbetet. Utbildningen innehåller också klickbara fördjupningstexter för den som vill lära sig mer.

Läs mer och anmäl dig

Se alla våra e-learnings!

Ramboll Utbildning
Vädursgatan 6
402 27 Göteborg
Göteborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5561330506

Kontaktperson

Sofia Askengren
Marketing & Communication
+46 10 6153126 sofia.askengren@ramboll.se

Utbildningsadress

Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.047