23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

CAM utbildning

Utbildningsregion
Sverige > Alla regioner
Period(er)
Löpande anmälan


Kvalitet, inte kvantitet...
En utbildning med 10-20 deltagare är lite som en föreläsning. Visst lär man sig saker, men effektivt blir det inte. Av den anledningen begränsar vi antalet deltagare till 5 personer vid varje kurstillfälle. Då kan vi säkerställa hög kvalitet och klara av utbildningarna på kort tid, så att er personal inte är borta onödigt länge.

När gick Du en kurs senast?
Vartefter programvarorna utvecklas behöver även individens kunskap utvecklas. Att gå en kursdag varje år är en god investering. Man kan lära sig nya finesser "på egen hand", eller så kan man ta professionell hjälp. Det senare är utan tvekan mer effektivt.

Grundkurs CAM program
Schemalagda grundkurser är normalt 2-3 dagar. En kursdag pågår normalt från 09:00 till ca 16:30 med pauser för lunch och kaffe (ingår i priset).

Påbyggnadskurs CAM och företagsanpassad kurs
Anordnas efter överenskommelse. En påbyggnadsutbildning kan vara allt från att lära sig bli snabbare med det man har (optimering/effektivisering) eller att utbilda sig på en ny modul man införskaffat, eller att fokusera utbildningen mot en specifik CNC maskin. Har Du frågor eller önskar boka anpassad kurs, kontakta oss på telefon: 08-59411630.

Utbildningsadress

ÖVER HELA SVERIGE, Web utbildning, lokalt eller på vårat kontor i StockholmKontaktinformation
AB Fructus Data

AB Fructus Data
Storsätragränd 5a
127 39 Skärholmen
Sverige

Lars Skogman
Telefon: +46 0859411634
Fax: +46 +46 (0)8 59411639


Se hemsidan
Se hela profilen

Tipsa en kollega

0.157