23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Kurs

Utbildning inom moment

Period(er)
Löpande anmälan

Elastocon erbjuder en endags utbildning inom moment som har till syfte att höja operatörernas medvetande om skruvförband. Kursen syftar till att ge en bättre förståelse och inblick för hur dagens kraft och momentverktyg fungerar. Vid alla typer av åtdragningsförlopp finns det mycket att vinna om man redan före montering har en bra uppfattning om vilka krav man ställer på resultatet och vad de skall användas till.

Syfte
Kursen syftar till att ge en bättre förståelse och inblick i hur kraft- och momentverktyg fungerar. Kursen är inriktad på praktisk tillämpning och syftar till att ge dig större möjlighet att välja rätt arbetsmetod/momentverktyg för din applikation och att inse vilka för och nackdelar dina val kan ge.

Målgrupp
Operatörer, produktionstekniker, kvalitetstekniker och provningstekniker.

Innehåll
Genom föreläsning och praktisk övning behandlar vi olika tekniker för kraft och momentdragning med fokus på praktisk förståelse. Vi kommer att gå igenom olika momentverktyg och hur de bör användas.

Vi kommer vidare att gå igenom vad som påverkar noggrannheten i ett skruvförband och hur vi minskar variationen och därmed kvalitetssäkrar vår produkt eller tjänst.

Kursen kommer även att innehålla diskussion om hur man förbereder sitt val av moment, så att förutsättningarna för att få ett lyckat skruvförband blir de bästa.

Vi anser att den bästa kvalitetssäkringen av ett företags skruvförband inte bara ligger i val av verktyg och monteringsmetod. Personalens kunnande inom momentdragning är ibland mer viktig, men ett område som ofta inte prioriteras.

Utbildningstillfälle
Våren 2016

Anmälan
Mejla intresseanmälan till lennart.hermansson@elastocon.se
eller ring 033-22 56 43

Plats
Elastocon, Brämhult (Borås)

Pris
2 700 SEK (exkl. moms)
Priset inkluderar dokumentation, förmidags- och eftermiddagskaffe samt lunch

Kontaktperson
Kursansvarig:
Lennart Hermansson
Tel: 033-22 56 43

Elastocon AB
Tvinnargatan 25
507 30 Brämhult
Borås stad
Sverige
VAT nummer: SE5563522613

Utbildningsadress

Elastocon AB Tvinnargatan 25 507 30 BRÄMHULT
Alla regioner
Sverige

Tipsa en kollega

0.031