23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Antibakteriell golvbeläggning kan minska luftburna kontamineringsrisker med upp till 80%

Erbjuds
Förfallodatum
den 30 september 2022

Forskning visar att 80% av all kontaminering stammar från hjul och fotavtryck. Genom att använda antibakteriell golvbeläggning, t.ex. i form av mattor, kan man neutralisera mer än 99% av denna kontaminering. Detta gäller även om man arbetar i en bransch där luftburen förorening utgör en stor risk, t.ex. inom mejeri och bageri.

 Fakta om antibakteriell golvbeläggning

När ni väl har installerat antibakteriella mattor eller golvbeläggning mellan rena och orena zoner behöver ni inte längre tänka på att byta skor, ta på blå dräkter, gå igenom skotvätt eller använda en ny truck i en annan zon. Efter att ha tagit tre steg eller rullat tre fulla hjulvarv på mattan avlägsnas 99% av alla mikroorganismer.

Golvbeläggningen har en livslängd på 3-5 år beroende på trafik och allmän förbrukning. Den innehåller silverjoner som har en desinfektionseffekt på mer än 50 olika mikroorganismer, t.ex. Salmonella, E.coli, Listeria och MRSA. När mattan väl är monterad ska den bara hållas ren med vanlig daglig rengöring.

 Övertygande resultat med antibakteriella mattor

I samarbete med flera livsmedelsföretag har FHS Scandinavia uppnått övertygande resultat genom att använda antibakteriell golvbeläggning mellan rena och orena zoner. Resultaten visar att du kan spara arbetsflöden vid extra skift och t.ex. minska antalet truckar och arbetstid för rengöring. Ett konkret exempel från en fallstudie visar att ett företag som tidigare behövde använda två truckar och byta mellan oren och ren zon nu sparar två årsverken och en truck genom att lägga en antibakteriell matta mellan zonerna och låta samma truck köra i båda zoner. Naturligtvis utan att kompromissa med kontamineringsrisken.

 Antibakteriell golvbeläggning är nästan alltid relevant, men i större lösningar undersöker vi även om det kan vara fördelaktigt att låta t.ex. UVC-ljus, ozon eller jonisering ingå i lösningen. Och eftersom våra underleverantörer är ledande specialister inom sina specifika områden, kan vi sätta ihop de mest optimala lösningarna för det enskilda företaget.

Kontakta oss gärna för att höra mer eller se mer om

 cases hos FHS Scandinavia. 
Leverantör
FHS Scandinavia ApS

FHS Scandinavia ApS
Strandgade 18
5683 Haarby
Danmark

Bjørn Parelius
Telefon: +45 27626173

Se fler tjänster
Se hela profilen
Kontakta leverantör

Tipsa en kollega

0.141