SöKES: Distributör eller återförsäljare!

Sökes
Upprättad
Förfallodatum
den 11 september 2018

CASCOO är en professionell tillverkare av hjul. Tillverkningsbasen ligger i det mest kända metall- och castorproduktionsområdet i Kina. Försäljnings- och distributionscentret ligger i Rüthen, Tyskland. Dessutom finns det ett ständigt växande lager även på tyska anläggningen, vilket är fördelaktigt för korta leveranstider inom Europa. Sedan etableringen är CASCOOs affärsfilosofi att hålla trovärdighet och professionalism att erbjuda våra värderade kunder bara höga kvalitativa produkter och utmärkt service.

Sedan lanseringen 2013 har vi haft en stark tillväxt på alla europeiska marknader och för att ytterligare motivera tillväxten söker vi nu en distributör för att hantera försäljningen i Sverige.

Det kan finnas olika metoder för samarbete beroende på den framtida distributörens tillgång till den svenska marknaden, till exempel:

- Detaljhandel
- Grossistförsäljning
- Direktförsäljning till större företag
- Försäljning till återförsäljare 
- Direktförsäljning via webshops

På Cascoo är vi väldigt flexibla och det viktigaste för oss är att etablera partnerskap med en partner som har både viljan och kraften att möta våra ambitioner om tillväxt.

Om du vill veta mer om möjligheten, vänligen kontakta Direktör för CASCOO Scandinavia, Morten Vedel på +45 71 99 02 91 eller skicka en kort beskrivning av ditt företag och primärmarknaden till mv@cascoo.dk.

Se mer på www.cascoo.eu
Förfrågan
Cascoo Scandinavia
Jernbanevej 1, 1
2800 Kgs Lyngby
Danmark

Morten Vedel
Telefon: +45 71990291


Se hemsidan
Se hela profilen
Kontakt förfrågan

Tipsa en kollega

0.13