23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Beva-Tools, H Gunnarsson & Co AB

Beva-Tools marknadsför och säljer skärande verktyg till svensk tillverkningsindustri.

Vårt erbjudande
Genom ett brett och högkvalitativt produktsortiment, leveranspålitlighet, personlig service samt teknisk kunnande och assistans hjälper vi våra kunder att spara tid, minska kostnader och bli effektivare i sin produktion.

Våra kunder
Vi tror på ett personligt handslag och eftersträvar långsiktiga relationer med våra kunder. Hos oss står alltid lyhördhet, professionalism och serviceanda högt i kurs.

Primärt vänder vi oss till slutanvändare men vi har också kompletterande återförsäljning på vissa distrikt. Våra kunder är verksamma inom den metallarbetande industrin med verkstadsindustri, bil- och flygindustri, legotillverkare, järn- och stålindustri, aluminiumbearbetande industrin, verktygstillverkare samt prototyp- och formtillverkare.

Våra produkter
Sedan företaget grundades har vi alltid varit noggranna att endast arbeta med välkända leverantörer för att kunna erbjuda ett såväl brett som djupt produktsortiment för svarvning, fräsning, borrning och brotschning.

För oss är hög teknisk kompetens centralt, till exempel har våra säljare en bearbetningtekniskt bakgrund. Ett stort tekniskt kunnande gör att vi utifrån vårt produktsortiment kan hitta en lösning där dina maskiner och verktyg utnyttjas maximalt.

Fakta om Beva-Tools, H Gunnarsson & Co AB

Adress
Beva-Tools, H Gunnarsson & Co AB
Momarken 19
556 50 Jönköping
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Jönköpings kommun

Telefon: +46 036-664 90

VAT nummer: SE5562020460

Anställda: 8

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Mats Gunnarsson
Telefon: +46 709 367500

Tipsa en kollega

0.094