23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Bystronic Scandinavia AB

Bystronic Scandinavia AB - Din partner för skärning och kantpressning.

Bystronic Scandinavia AB grundades 1989 och är ett dotterbolag till Schweiziska Bystronic Laser AG som i sin tur ingår i Conzzeta Holding. Bystronic Scandinavia AB är gruppens försäljnings- och servicebolag för Norden och Baltikum.

Bystronic är en av världens ledande leverantörer av lösningar för plåtbearbetning. Vi erbjuder ett heltäckande program av högteknologiska maskiner och system, vilka möjliggör de bästa förutsättningarna för en effektiv och lönsam produktion. Bystronic står för tillförlitlighet, hög prestanda, innovationer, kostnadseffektivitet samt användarvänligt handhavande. Vår position på marknaden har uppnåtts genom en kontinuerlig satsning på ett brett och kvalitativt sortiment kombinerat med ett nära samarbete och partnerskap med våra kunder inom industrin. Bland våra kunder märks allt ifrån lokala underleverantörer till världsomspännande industrikoncerner.

Bystronic är specialiserade på CNC laserskärmaskiner samt kantpressar. Utöver Bystronics egna produkter ingår även agenturprodukter från andra marknadsledande maskinleverantörer i vår produktportfölj. Att ha bra produkter räcker långt, men för att bli en komplett leverantör krävs det mer. Bystronics ledande position beror också på att vi har kunskaper om hur vi kan stödja våra kunder i den dagliga verksamheten. Detta stöd, i olika former, är det vi kallar för mervärden:

Användarvänlig mjukvara
Bystronic utvecklar mjukvaror speciellt anpassade för att användas i kapning- och bockningsprocesser. De senaste versionerna av Bysoft erbjuder flexibla moduler för administration, konstruktion och produktion. Med hjälp av detta optimeras processen och ger användaren ett komfortabelt och enkelt handhavande.

Kvalificerad rådgivning
Kvalificerad rådgivning kännetecknar alla steg i ett samarbete med Bystronic. Våra säljare har alla mycket lång erfarenhet inom området och vet vad som krävs för att uppnå bästa resultat. Vi analyserar tillsammans nuvarande tillverkningsprocess och hjälper till att föreslå hur processen kan effektiviseras. Därefter presenteras förslag på lämplig maskinutrustning för ditt behov på kort och lång sikt.

Democenter
I vårt democenter, vid huvudkontoret i Rosersberg norr om Stockholm, har vi maskiner som står redo för kundspecifika demonstrationer året runt.

Utbildning
Vid varje leverans ingår ett gediget utbildningsprogram som anpassas efter tidigare erfarenhet. Bystronic erbjuder ett brett program av användarorienterade programmerings-, operatörs- och underhållsutbildningar.

Service och underhåll
Vi erbjuder ett tryggt ägande genom en erfaren, välutbildad och effektiv serviceorganisation. Våra servicetekniker finns på olika orter för att så snabbt som möjligt kunna vara på plats. Bystronic erbjuder även kundanpassade underhållsavtal.

Kundsupport och rådgivning
Vår kundservice ger snabbt svar på frågor och löser alla tekniska problem.  

Reservdelar
I vårt eget reservdelslager i Rosersberg har vi alla viktiga komponenter. Närheten till Arlanda flygplats gör att vi snabbt kan leverera reservdelar med flygfrakt.

Vårt produktprogram och våra mervärden utgör tillsammans ett mycket starkt erbjudande när det gäller system för plåtbearbetning. Ett erbjudande som tilltalar allt fler företag.

 

Se allaNyheter

Fakta om Bystronic Scandinavia AB

Adress
Bystronic Scandinavia AB
Metallvägen 30A
195 72 Rosersberg

Region
Sverige
Stockholms län
Sigtuna kommun

Telefon: +46 08-594 415 50

Fax: +46 08-594 415 55

VAT nummer: SE5563542843

Anställda: 50

Certifikat: AAA

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jerker Helge

Tipsa en kollega

0.203