23948sdkhjf

Zert AB

 

Vår verksamhet
Zert AB är ett ingenjörs- och it-företag med specialistkompetens i riskhantering och lagstyrd teknisk dokumentation. Våra konsulter har över 20 års erfarenhet av att forma framtidens hållbara lösningar, förbättra människors liv och våra kunders konkurrenskraft.

Den kunskap vi byggt upp förädlar vi i våra egenutvecklade webbaserade program. Allt för att tillgodose behovet hos det lilla exporterande företag såväl som den globala organisationen.

Vår styrka
Vår styrka ligger i kunskapen om hur ett industriellt innovations- och förändringsarbete ska drivas från start till mål. Genom att kombinera teknik, juridik och kommunikation har vi utvecklat program som ger bättre service än tjänsten på plats.

Vår vision och våra kärnvärden
Trovärdighet, kvalitet och effektivitet är högsta prioritet i Zerts verksamhet. På lång sikt blir framgången störst för de företag som kan uppfylla kundens förväntningar och på samma gång verka i samklang med den egna visionen och våra kärnvärden. För att uppnå goda prestationer och följa de etiska principerna integrerar vi vår vision och våra värden i allt vi gör.

Fakta om Zert AB

Adress
Zert AB
Hamngatan 7
921 31 Lycksele
Se på karta

Region
Sverige
Västerbottens län
Lycksele kommun

Telefon: +46 095013230

Fax: +46 0950-26230

VAT nummer: SE5564451812

Anställda: 5-9

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Annica Eklundh Hedestig

Tipsa en kollega

0.089