23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Alumeco Sverige AB

Skandinaviens ledande leverantör av aluminium & rödmetaller

Alumecos målsättning är att vara en leverantör av helhetslösningar och att vara en servicepartner till våra kunder. I vår försäljning skall vi vara en specialist på våra produkter och ha ett erbjudande med materialrådgivning, logistiklösningar och know-how innehållande det som våra kunder vill ha. Kunderna skall få de korrekta produkterna och den riktiga lösningen redan från början och i utlovad tid.

Det är avgörande för oss att kunden får mervärden genom en "Alumecolösning" som är baserad på kvalitetsbegrepp som flexibilitet, insikt, engagemang och inte minst dialog. Vi arbetar nära våra kunder och är en "stöttepelare" i våra kunders aktiviteter och verksamhet genom en djupare IT-integration, öppet samarbete, varje-dag-leveranser och en lagerstyrning till kunderna som baseras på en kvalificerad forecast.

Det betyder i praktiken, att Alumeco skall ha förståelse för förändringar och nya förutsättningar. Vi skall förstå marknaden och också vara nytänkande. Samtidigt skall vi ha fokus på våra medarbetares kompetens som nyckeln till flexibilitet.

Se allaNyheter

Fakta om Alumeco Sverige AB

Adress
Alumeco Sverige AB
Gullbergs Strandgata 34D
411 04 Göteborg

Region
Sverige
Västra Götalands län
Göteborgs stad

Telefon: +46 010-476 10 00

VAT nummer: SE5565299590

Anställda: 40

Certifikat: EN 10204

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Albin Kristensson
Yrke: Regionchef

Lina Vihma Lina Vihma
Telefon: +46 10-476 10 02

Tipsa en kollega

0.192