23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Chuckcenter AB

VÅR BREDD OCH SERVICE ÄR SVÅRSLAGEN

Chuckcenter är idag en av Skandinaviens mest kompletta leverantörer av hållande verktyg. Företaget startades 1979 av Kerstin och Lars Bergman men har anor redan från 1896, då Lars farfars far August startade AB Bergmans Chuckfabrik i Tyringe, då med Europas första chucktillverkning. Sedan hösten 2016 drivs och ägs Chuckcenter av Patrik Andersson.

Vår filosofi är det ska vara lätt och enkelt att göra affärer med oss.

Dagligen får vi bevis på att det uppskattas i form av nöjda kunder. Vi tar oss ofta an rollen som rådgivande försäljare eller rent av problemlösare. Många är de problem som vi i samråd och diskussion med våra kunder kunnat lösa, snabbt och enkelt. Inte sällan har det även inneburit att kostsamma produktionsstopp och haverier kunnat undvikas. Oftast vet våra kunder vad de behöver och då finns det en väg till snabb självhjälp.

Använd gärna vår katalog på hemsidan.

Här finns en stor mängd artiklar som t ex; Snabbväxelchuck QJR från Kitagawa, Kraftskruvstycken från Kitagawa, manuella chuckar från Bison samt ett stort program av hållare för svarv, stort urval spännhylschuckar system Hainbuch, Rotor exklusiva dubbar, Fahrion Centro-P fräschuckar, QPM kylmunstycken och kylrör.

Med tanke på att vi dynamiskt ser över vårt lager så förbehåller vi oss rätten till eventuella konstruktionsändringar såsom måttangivelser och materialval.

Besök vår hemsida!

Chuckcenter AB
Åkerslundsgatan 11
262 73 Ängelholm
Sverige
VAT nummer: SE5565015640
5-9
AAA

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047