23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Pars Plåtgruppen AB

Välkommen till Parsgruppen

Vi på Parsgruppen har lång erfarenhet som legoleverantör och har därmed blivit specialister inom flera olika områden. Vårt fokus ligger på tillverkning och förädling av plåtprodukter från 1 mm och uppåt. Som kund märker du snabbt av den stora bredden av kunskap som finns att hämta hos oss och även den flexibilitet som vi kan erbjuda i och med att vi hela tiden gör kraftfulla investeringar i den senaste tekniken.

Vi fungerar både som legoleverantör och produkttillverkare, det beror helt på vad du som kund efterfrågar. Tack vare att vi ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och alltid håller en hög produktkvalitet är vi ett av de ledande företagen inom vår bransch.

Det mest kostnadseffektiva resultatet
Vi kan med vår kunskap och erfarenhet skapa den mest kostnadseffektiva produktionen för just din produkt. Långa produktionsserier såväl som korta kan vi hantera och du som kund kan alltid räkna med högsta kvalitet och en bästa leveransprecision. Att utveckling och produktion samarbetar under hela processen gör att vi kan skapa den mest optimala lösningen för just ditt problem.

Företagen i Parsgruppen
Ett samarbete med ett av våra företag ger dig tillgång till alla företag inom Parsgruppen. Detta gör att du får en samarbetspartner med kunskap och produktion inom flera områden. För att få mer information om varje individuellt företag är det bara att klicka på det företag du är intresserad av.

ABL Construction Equipment – utvecklar och tillverkar redskap till entreprenadmaskiner
ACAB – produktion med tyngdpunkt på avancerad svetsning, bearbetning och kontroll.
BTT – kompletta plåtkonstruktioner i tunn- och mediumplåt

Pars Plåtgruppen AB
Gillbergagatan 7
582 73 Linköping
Sverige
VAT nummer: SE5562577386
279
ISO 14001, ISO 9001, ISO 3834-2:2005
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047