23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Trescal Sweden AB

KOMPETENS OCH TRYGGHET
Räkna med att ditt mätuppdrag hamnar i omsorgsfulla och kompetenta händer. Vår verksamhet utsågs redan 1975 till landets första ackrediterade mätplats utanför riksmätplatsen. Sedan dess har vi varit landets ledande företag inom längdmätning och plan/vinklar. Lägg där till att vi numera ingår i Trescal internationella närverk av mätplatser, så förstår du att vi är en pålitlig och kompetent partner som du kan räkna med, inte bara idag utan också i framtiden.

ETT PERSONLIGT ENGAGEMANG
Eftersom vi arbetar i framkanten av vad tekniken kan erbjuda, skulle vi kunna redovisa en imponerande lista på den utrustning vi förfogar över. Istället vill vi gärna betona det personliga engagemang som du möts av när du vänder dig till oss på Trescal. Vår företagskultur bygger på övertygelsen att en god personlig dialog med våra kunder har avgörande betydelse för vår verksamhets fortlevnad.

INGET UPPDRAG ÄR FÖR LITET ELLER FÖR STORT
Vi utför mätningar av allt från referensnormaler till mätning av färdiga detaljer. I en del fall ingår vi i samarbetsprojekt med våra uppdragsgivare som t ex vid utveckling av nya prototyper eller kvalitetssystem. Inom kalibrering åtar vi oss allt från enstaka kalibreringsuppdrag till totala kalibrerings-åtaganden. Ett sådant åtagande kan omfatta allt från märkning av mätdon, kalibrering och registrering till eventuell reparation och återkallelse av mätdonen i tid till nästa kalibreringstillfälle. Naturligtvis garanteras alltid spårbarheten till nationella och internationella normaler.

VI HAR ÄVEN FILIAL I ÖRNSKÖLDSVIK
Adress: Björnavägen 41, 891 41 Örnsköldsvik
Telefon nr 0660-43 14 85

Nyheter

Nyaste tjänster

Fakta om Trescal Sweden AB

Adress
Trescal Sweden AB
Fraktgatan 6
633 46 Eskilstuna

Region
Sverige
Södermanlands län
Eskilstuna kommun

Telefon: +46 16-15 33 80

Fax: +46 16-15 33 99

VAT nummer: SE5566101811

Anställda: 11

Certifikat: ISO 17025

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Daniel Eklund
Yrke: VD
Telefon: +4670 5816068

Tipsa en kollega

0.157