23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Avt Industriteknik AB

Industriteknik för effektivare produktion

AVT är en funktionsleverantör inom automation och industriteknik med en passion för effektiva produktionslösningar. Vi levererar automatisering och kundanpassade lösningar baserade på erfarenhet och en strävan att leverera något som du som kund vill ha i din produktion. Lite mer, lite smartare, lite effektivare.

Vi levererar industriautomation i form av exempelvis monteringslinjer, robotceller, monteringsbänkar, fixturer, hanteringsutrustningar, monteringsmaskiner, specialmaskiner, täthetsprovning samt konsulttjänster inom produktionsteknik. Genom en nära dialog med Er som kund, från utvecklingsfasen till slutgodkännade, hittar vi rätt väg tillsammans.

AVT är en komplett leverantör inom automatisering med allt under samma tak. Vi har egen kompetens inom Projektledning, Maskinkonstruktion  mek och el, Programmering inom PLC, Robot, Vision,  PC SCADA, Montering, Service, samt en komplett egen verkstad med CNC fräsning, CNC Svarvning, Svets, plåt och verktygsmakare. Vi provkör maskiner innan leverans i vår montagehall. Med alla delar i huset har vi fårmågan att hantera allt ifrån mindre maskiner till stora mer avancerade anläggningar.

Robot

Många av projekten levereras med robot där en flexibilitet och effektivitet. Vi levererar alt ifrån 6 axliga robotar, SCARA robotar, XY robotar kundanpassade för din applikation.

Avt Industriteknik AB
Box 20
Industrigatan 1
441 21 Alingsås
Sverige
VAT nummer: SE5565965786
20-49
AAA, ISO 14001, ISO 9001:2016, REACH compliance, RoHS Declaration, Sellihca, UL
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047