23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

OCS Overhead Conveyor System AB

OCS erbjuder smarta och kostnadseffektiva interna transportsystem med hög kvalitet. Våra system är kända för hög flexibilitet med minimalt behov av underhåll.

Med huvudkontor i Borås, en av Sveriges och Europas ledande städer på textil och mode, har OCS en historia från 1960-talet som specialist på interna transportsystem för konfektionsbranschen. Sedan 1993, då dagens OCS startade har marknaden emellertid breddats avsevärt med fokus på fordons-, flyg och ytbehandlingsindustrin samt den växande cykel och elcykel industrin i Europa. I dag verkar vi på en global marknad med kunder över hela världen och närvaro i flera världsdelar.

Grunden till OCS framgång är kontrollen över vår egen produktion i Sverige, men framförallt vår friktionsbaserade patenterade teknik för hängande conveyors. En teknik som innebär att vi kan erbjuda den moderna industrin lösningar som är rena och oljefria, ergonomiska och tysta samt mycket flexibla för snabba omställningar. Vidare har vår långa erfarenhet gett oss en stark ställning som specialister på lean produktion, genom vilken vi hjälper våra kunder att skapa den mest optimala lösningen.

OCS har en global närvaro med huvudkontor i Borås samt försäljningskontor i Sverige, Tyskland, Tjeckien, USA och Japan. 

Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan effektivisera Er produktion!
Besök vår hemsida för mer information: https://www.ocs.se/

OCS Overhead Conveyor System AB
Stormgatan 9
504 64 BORÅS
Sverige
VAT nummer: SE5564626645
55
EN 1090-1, ISO 14001, ISO 9001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.094