23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Brandskyddsföreningen

Brandskyddsföreningen är en allmännyttig ideell förening som, tillsammans med de lokala brandskyddsföreningarna och våra medlemmar, arbetar och driver opinion för ett brandsäkert och hållbart Sverige. Vi är ett opartiskt och branschöverskridande kunskapscentrum som ökar framtidens brandsäkerhet och minskar samhällets skadekostnader, bland annat genom kunskapsspridning, utbildning, restvärderäddning, besiktning och konceptet Heta Arbeten®.

Brandskyddsföreningen arbetar fram gemensamma normer och regelverk för olika branscher samt stödjer forskning och utveckling inom brandsäkerhetsområdet.

Heta Arbeten®
är framgångskonceptet från Brandskyddsföreningen som sedan 1990 hjälpt till att förebygga bränder orsakade av heta arbeten.

Tack vare Brandskyddsföreningens hundraåriga erfarenhet av brandförebyggande arbete kan vi fortsätta att utveckla Heta Arbeten® med det kunnande och den kompetens som finns inom våra väggar.

Vårt mål är att förmedla vårt djupa kunnande på ett sätt som är enkelt att förstå och använda. Därför jobbar vi varje dag med att förbättra utbildningen och våra digitala stöd.

Vi fortsätter att driva utvecklingen av Heta Arbeten® så att utövare, företag och samhälle kan dra nytta av 100 års kunskap – på en enda dag.

Behörighetsutbildningen Heta Arbeten®
är Brandskyddsföreningens ledande certifieringsutbildning för brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats. Med mer än 30 års erfarenhet och över 2 miljoner utbildade hetarbetare har vi en djup kunskap och är experter inom området.

Hos oss får du en omfattande utbildning som ger dig rätt och uppdaterad kunskap enligt gällande säkerhetsregler – alltid steget före. Utbildningen är utformad i nära samarbete med representanter från olika branscher för att säkerställa att den möter näringslivets olika behov och krav.

Hitta din utbildning hos någon av våra drygt 300 arrangörer. De finns i hela landet.

Brandskyddsföreningen
Hammarbybacken 27
831 90 Östersund
Sverige
VAT nummer: SE5561149617
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047