23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Duroc Machine Tool AB

Om Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool finns för närvarande representerade på sju marknader: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, vilket gör oss till den största leverantören av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum.

Vårt motto är ”simply better performance” och vi anser att vår roll är att ge dig förutsättningar för att prestera bättre. Vi fokuserar på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, vilket vi ser som ett recept för ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer.

Vi tar ansvar

Vi vet att du förlitar dig på dina maskiner, så vi tar gärna ansvar redan från början i den inledande dialogen och fram till det ögonblick då maskinen sätts i drift i din anläggning.

Under dialogfasen samarbetar vi med dig för att fastställa vilken maskin som är rätt för din verksamhet och därefter besöker vi tillsammans en av våra befintliga kunder så att du får se maskinen ifråga i drift i en produktionsmiljö.

När vi kommit överens om villkoren för vårt samarbete levererar och installerar vi maskinen och tillhandahåller sedan utbildning i användning och underhåll av maskinen för dig och dina kollegor. Det är först när allt löper smidigt på din anläggning som vi lämnar dig åt ditt arbete, och vi erbjuder mer än gärna ett serviceavtal för att säkerställa att din maskin får en lång och fruktbar driftslivslängd.

https://www.durocmachinetool.se

Duroc Machine Tool AB
Snedgatan 1
342 50 Vislanda
Sverige
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031