23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Scanstrip AB

Scanstrip AB grundades 1987 och är ett företag med inriktning mot försäljning av bandstål och plåt, där kolstål och rostfritt är vår specialitet. Som ett komplement erbjuder vi också konsulttjänster.

Genom vår breda och unika kompetens inom företaget kan vi erbjuda såväl avancerad teknisk support som en mycket effektiv logistiklösning med hög leveransprecision.

Tack vare vårt senaste tillskott av ett Service Center i Bångbro, Kopparberg, positionerar vi oss som en unik stålleverantör på marknaden. Genom Bångbro Bandbutik Service Center kan vi erbjuda lego klippning, skärning och kantbehandling efter kundens önskemål. Vi servar såväl stora multinationella företag som små lokala komponenttillverkare.

Scanstrip har ett omfattande sortiment av bandstål och plåt som vi levererar i både stora och små kvantiteter. Vi erbjuder material enligt EN-standarder och specialstål med unika mekaniska egenskaper. Materialet kan vid behov fås med mycket snäva toleranser.

Scanstrip erbjuder också FINITA Elementberäkningar, där vi genom avancerad datorsimulering hjälper våra kunder till optimalt materialval i kombination med optimal konstruktionsutformning i en mycket snabb och effektiv produktutvecklingsprocess med sänkta kostnader som följd. Det kan också handla om förbättring av existerande produkter eller ren problemlösning.

Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och erbjuda personlig och förstklassig service redan från första kontakten. Att komma in tidigt i processen hos våra kunder är också något vi ständigt strävar efter.

Låt oss bli din samarbetspartner!

Scanstrip AB
Kungstorpsvägen 8C
Box 17
236 21 HÖLLVIKEN
Sverige
VAT nummer: SE5562976273
5
AAA, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047