23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Chicago Pneumatic

Vi bygger saker som håller och – precis som du – är vi här för att stanna.

Din verksamhet handlar inte bara om att nå målen. Det är ditt livsverk – kanske flera generationers livsverk. Det är din passion och ditt arv. Vi vet det här eftersom vi delar ditt tankesätt. Det som är viktigt för dig är viktigt för oss. Vi har varit en gedigen partner för multinationella företag, entreprenörer, innovatörer och familjeföretag i över 120 år.

På Chicago Pneumatic har vi en tradition med passion för prestanda och långvariga partnerskap. 2021 firar vi med stolthet 120 år och vi är lika hängivna som alltid att erbjuda innovativa, tillförlitliga produkter och tjänster baserade på teknik och förtroende. Som en riktig banbrytare tar CP sitt ansvar för att främja hållbara produkter och processer. Som en del av ”Team Earth” arbetar vi alltid med morgondagens hållbarhetslösningar. 

Över ett sekel av erfarenhet

För oss handlar det inte om bara om produkterna. Vi månar om våra kunders konkurrenskraft och produktivitet. Vi anstränger oss lite extra för att göra det enkelt att arbeta med oss, oavsett om det gäller nya kompressorer eller reservdelar.

Chicago Pneumatic har idag en av marknadens absolut bredaste utbud av kompressorer och vi är idag den snabbast växande kompressorleverantören i Skandinavien och finns i mer än 150 länder.

Hos Chicago Pneumatic finner ni allt från kolvkompressorer till oljesmorda och oljefria skruvkompressorer samt torkar, tankar och filter.  Vi tillhandahåller också service och underhåll på konkurrerande varumärken.

Chicago Pneumatic
Sickla Industriväg 19
105 23 Stockholm
Sverige
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031