23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Wevik Maskin AB

Skruvtransportörer som håller måttet

Vi på Wevik Maskin konstruerar, tillverkar, renoverar och monterar alla typer av transportskruvar och skruvtransportörer. Det har vi gjort i mer än 50 år, och vi är duktiga på det vi gör. Vi levererar bland annat till värmeverk, pappersbruk, jordbruk, slakterier och till skogsbruks-, gruv-, tillverknings-, kemi- samt läkemedels- och livsmedelsindustrin. Vi har många nöjda och återkommande kunder och samarbetspartners i hela Skandinavien och i andra europeiska länder.

Yrkesstolthet driver oss till perfektion
Wevik Maskin AB är ett litet energiskt och kvalitetsmedvetet företag i Västervik. Vi drivs av stark teamkänsla, kundrelationer och yrkesstolthet för det äkta hantverket.

Våra kunder förväntar sig kundanpassning
Varje applikation är unik och vår styrka är total kundanpassning och snabba leveranser. Förutsättningar som våra kunder alltid förväntar sig när de beställer från oss.

24 timmars service
Våra produkter är konstruerade så driftsäkra, energieffektiva och slitstarka som bara är möjligt. De gör sitt jobb i krävande miljöer under många problemfria år. Skulle du råka ut för haveri eller utslitna delar får du support från oss inom 24 timmar, oavsett vem som tillverkat transportören.

Vi är licensierade enligt: SS-EN ISO 9606-1 135P BW FM och SS-EN ISO 9606-1 136P BW FM5

Wevik Maskin AB
Timmergatan 3
593 62 Västervik
Sverige
VAT nummer: SE5560946526
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.047