23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Limitech A/S

Limitech A/S är en Scandinavisk tillverkare av multifunktionella blandare och värmebehandlingsutrustning som producerar både fristående maskiner och halv- och hela processlinjer.

Limitech’s systemlösningar används av ledande livsmedelsföretag (mejeri, kryddor, bekvämligheter, konfekt, färdigmat, bageri etc.) samt kemi, läkemedel, personlig vård, barnmat, djurfoder, sportnäring etc. runt världen.

Limitech grundades för flera decennier sedan av Anders Jellesen, i norra Danmarks vackra natur med kort avstånd till staden och flygplatsen. Anders enorma branschkunskap utgör företagets grund till gagn för alla våra kunder. Idag fortsätter traditionen med andra generationen, Jesper Jellesen, och kunderna kan förvänta sig samma höga nivå och flexibla tillvägagångssätt som har legat till grund för Limitech A/S sedan början.

 

Teknik och produktion

Försäljnings-, konstruktions- och produktionsarbete i synergi under ett och samma tak. Vi designar och producerar allt i vår fabrik, vilket ger oss möjlighet att testa varje komponent under hela produktionen och därmed säkerställa högsta möjliga kvalitet i våra produkter. Dessutom installerar och servar vi våra produkter över hela världen.

I synnerhet är Limitech’s flexibla tillvägagångssätt och skarpa ingenjörsavdelning - som gör att kunderna kan skräddarsy sin egen maskin i samarbete med teknikerna, en arbetsmodell som har vunnit popularitet i branschen och hos våra kunder.

Leverantörstjänster

Fakta om Limitech A/S

Adress
Limitech A/S
Fristrupvej 162-164
9440 Aabybro

Region
Danmark
Nordjylland
Jammerbugt Kommune

Telefon: +45 98 24 31 44

Fax: +45 98 24 31 60

VAT nummer: DK20935677

P nummer: 1001236795

Kontaktpersoner

Ib Neustrup Simonsen
Telefon: +45 81776368
Maria Bøge Pedersen

Tipsa en kollega

0.188