23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Renold Nordic

Renold är ett globalt produktionsbolag inom transmission av kedjor, växlar och kopplingar, med flera fabriker och försäljningskontor över hela världen!

 

Mer än 150 års erfarenhet

Sedan 1860-talet har Renold utvecklat, tillverkat och sålt transmissionsprodukter, i form av rullkedjor, transportörkedjor, lyftkedjor med mera. Genom åren har vi skapat stora produktionsanläggningar i Tyskland, England, Kina, Indien och USA. Därför har vi idag möjligheten att erbjuda ett brett utbud av olika typer av produkter och kvaliteter för varje behov, för varje bransch.

I Renold A/S finns vårt försäljningskontor i Ringsted, varifrån vi hanterar hela Danmark, Sverige, Norge, Finland och övriga Skandinavien. Här har du alltid möjlighet att kontakta oss direkt, liksom vi kan nå ut till dig och dina företag.

 

Transmissionskedjor / Rullkedjor

På Renold designar och producerar vi kedjor med fokus på den mest optimala slitstyrkan och högsta kvalitet. Vårt sortiment består av många olika typer av design, som alla är gjorda för sina respektive ändamål. Utöver det tillverkar vi även Transportkedjor, Lyftkedjor och kedjor efter förfrågan/specialdesign. Se vårt stora utbud av Rullkedjor med mera här!

 

Kugghjul & Växellådor

På vår fabrik i England producerar vi på Renold Gears helhetslösningar inom kugghjul. Vilka standard- eller kundspecificerade lösningar som än önskas kan vi ofta möta kundens behov med vår långa erfarenhet från våra egna ingenjörer. Vi utför även renoveringar av olika växellådstyper och olika märken. Se mycket mer om våra växlar och växellådor här.

 

Kopplingar

Renold Couplings, kommer med många års erfarenhet av komplexa och tekniska kopplingslösningar. Med en erfarenhet från slutet av 1800-talet har vår fabrik i England kunnat bibehålla precision och kvalitet tack vare ett stort tekniskt kunnande. Våra kopplingar finns i industrier som sträcker sig från metallurgi, till sjöfart till papperstillverkare. Våra kopplingar kopplar samman maskiner genom standardlösningar och skräddarsydda anslutningar, allt handgjort på vår högteknologiska ingenjörsfabrik. Hitta ännu mer om våra kopplingar här!

 

Kontakta Renold Nordic

Om du vill veta mer, eller bara har en fråga, kan du alltid fånga kontoret i Ringsted på följande:
info.nordics@renold.com
+45 4345 2611
Kærup Alle 2, 1 sal, 4100 Ringsted

 

Vi önskar dig en bra dag!

Renold Nordic
Kærup Alle 2, 1 sal
4100 Ringsted
Danmark
VAT nummer: DK62674016
P nummer: 1002157475
6
ISO 14001, ISO 9001:2008, ISO 9001:2015, OHSAS 18001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.109