23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Schmersal Nordiska AB

Schmersal erbjuder system och komponenter för maskinsäkerhet, som ger säkra stopp och skyddar både människor och maskiner. Tillsammans med våra kunder arbetar vi för att göra branschens arbetsmiljö säkrare.

Schmersal utvecklar och producerar ett brett utbud av säkerhetsutrustning för maskinindustrin och hissbyggen. Vårt produktsortiment innehåller lösningar för:

Du kan läsa mer om de enskilda lösningarna på vår webbplats.

I nära samarbete med våra kunder utvecklar och producera Schmersal säkerhetskomponenter för att optimera våra kunders säkerhet och produktivitet.

Våra produkter kommer därmed öka konkurrenskraften och bidra till en säkrare arbetsmiljö.

Schmersal har varit representerat varumärke i Skandinavien i över 40 år. 1994 öppnades dotterbolaget Schmersal Nordiska AB i Sverige för att skapa närmare kontakt med den nordiska marknaden. Med en ny och högre servicenivå har företaget vuxit till att idag omfatta 17 personer i Norden. 1997 öppnades det norska kontoret och 2002 öppnades det danska dotterbolaget i Charlottenlund.

Schmersal Nordiska AB är det nordiska huvudkontoret. Här finns alla administrativa, ekonomiska och produktansvariga uppgifter samt konsulttjänster.

Følg os på LinkedIn: Schmersal Sverige

Schmersal Nordiska AB
F O Petersons gata 28
421 31 Västra Frölunda
Sverige
VAT nummer: SE5561201434
10
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031