FORCE Technology är en ledande teknik konsult- och tjänsteleverantör både i Danmark och utomlands, och vi utför uppgifter för ett brett spektrum av branscher. Våra kompetenser finns inom:
• Energi, klimat & miljö
• Bygganläggning
• Material
• Mat
Energi, klimat och miljö
Vi erbjuder lösningar inom energi, klimat och miljö för både privata och offentliga företag. Vi arbetar helhetsorienterat med bland annat dokumentation, rådgivning och service. inom följande områden:
• Byggnader, energi och tekniska installationer
• Bränslen och förbränningsprocesser relaterade till biomassa och avfall
• Optimering av flöde i industriella processer och anläggningar
• Miljöbedömning av produkter
• Utsläppsmätningar, råd om minskning och kalibrering av utrustning
Bygganläggning
Våra tjänster och rådgivning för bygg- och anläggningsindustrin riktar sig till byggare, konsulter, entreprenörer, tillverkare av byggmaterial och myndigheter. Vi löser bland annat uppgifter inom områdena:
• Material
• Ytbehandlingar
• Energi och klimat
• VVS
• Human factor
Material & svetsning
Vi har Danmarks största materialteknologikompetens som finns tillgänglig, vi utvecklar och analyserar material och konstruktioner. Inom svetsområdet erbjuder vi råd, utveckling och certifiering inom alla aspekter av svetsteknisk produktion. Våra kompetenser inkluderar:
• Materialval, karakterisering och testning
• Undersökningar av skador och olyckor
• Korrosionsmätningar och skydd samt ytbehandling
• Svetsteknik och kvalitetsstyrning av svetsarbeten
• Svetscertifiering, utfärdande av svetscertifikat
• Utbildnings- och kursaktiviteter (godkänt IIW-utbildningscenter)
• Lasersvetsning och ytbehandling
Mat och matkontaktmaterial
Vi ger råd, undervisar och tillhandahåller tjänster till alla typer av livsmedelsproducenter och leverantörer av processutrustning, förpackningar och köksredskap. Vi arbetar inom områdena:
• Lagstiftning: livsmedelskontaktmaterial och hygien
• Livsmedelssäkerhet: HACCP och ledningssystem
• Mikrobiologi: Patogener, biofilm och kvalitetsproblem
• Rengöring och renrum
• Hygienisk design, CIP och renhet
• Val av material för livsmedelskontakt: Lämplighet, specifikation och analys
• Säkerställa efterlevnad
• Kalibrering: flöde, temperatur och vikt, inklusive e-märkning