23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Mekoprint A/S

Mekoprint - Skapar tillsammans
Mekoprint är ett 100% orderproducerande högteknologiskt företag med fokus på innovativa, partnerbaserade relationer för kunder och leverantörer. Företaget utvecklar, designar och producerar kundspecifika produktlösningar, flexprint, grafiska paneler, EMC-skärmning, metallstycken och kablagemontering. Våra kunder finns i alla branscher, till exempel i telekommunikation, maskin- och fordonsindustrin, elektronik- och medicinindustrin och sjöfartsindustrin.

Vår förmåga att samarbeta med våra partners har blivit vårt varumärke. Kunder bjuder in oss som en del i sin produktutveckling för att bidra med vår erfarenhet och expertis inom material, processer och produktteknologi. Det är mer regel än ett undantag att vår utvecklingsavdelning är involverad i den tidiga fasen av utvecklingen av kundernas lösningar.

De kundspecifika lösningarna vi skapar tillsammans med våra kunder bygger på nära samarbete, ett gemensamt mål och den ideala kombinationen och utnyttjandet av våra egna och kundernas styrkor. Partnerbaserad innovation inkluderar dynamisk produktutveckling och kontinuerlig utveckling av samarbetet som sådant. Resultatet är ökad produktivitet och konkurrenskraft för båda parter.

Företaget fokuserar på fyra primära affärsområden:


Mekoprint Chemigraphics - finmekaniska lösningar 
Vi erbjuder administrations- och produktionsanläggningarna på 6 000 m2 i Mercurvej i Støvring, Danmark. Vi producerar etsade, mikrobearbetade komponenter, mekaniskt färdiga plåtkomponenter som EMC-skärmar, metallskyltar och linjaler.


Mekoprint Graphic Electronics - elektroniska och grafiska lösningar 
Vi utvecklar och producerar skräddarsydda driftslösningar, elektriskt ledande tryck på flexibla folier och industriella grafiska lösningar. Produktionsanläggningarna på 11 000 m2 utgör ramarna för divisionens tre affärsområden.


Mekoprint – kablagetillverkning
Mekoprint Cables erbjuder en mängd specialkablage, från enkla enkelledare till mer komplexa lösningar. Vi är en 100% kontraktstillverkare och utmanas att skapa den bästa lösningen i samarbete med våra kunder

Vi har många års erfarenhet av att utveckla kablagelösningar för kunder i olika branscher, från låg till hög volym. Genom sin produktion i Polen och Ukraina kan Mekoprint erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvalitet eller leverans


Mekoprint Mechanics - metallbearbetning 

Våra metallfabriker i Aalborg och Hornslet är bland Europas mest moderna produktionsanläggningar och har över 15 000 m2. Vi erbjuder hela sortimentet av plåtbearbetningsprocesser från helautomatisk stansning och fiberlaserskärning, avancerad sammanfogning med fiberteknik. Vi levererar skåp, chassidelar, instrumentlådor, frontplattor, totallösningar och utför avancerad CNC-fräsning och spolstansning, fiberlaserskärning och ytbehandling som anodisering, SurTec 650, pulverlackering och serigrafisk / digital utskrift.

 

Mekoprint A/S
Hermesvej 2
9530 Støvring
Danmark
VAT nummer: DK10825598
P nummer: 1002901757
550
ISO 14001, ISO 9001, OHSAS 18001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031