23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Samhall AB

Sveriges viktigaste serviceleverantör
Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor – inom arbetsplats- och fastighetsservice, lager och logistik, städ och tvätt, tillverkning samt äldreservice.

Samhällsnytta och hängiven personal ger nöjda kunder
Mervärdet för dig som kund är samhällsnyttan och en hängiven personal som ständigt överträffar våra kunders förväntningar. Våra medarbetare är ofta människor som befunnit sig allra längst bort från arbetsmarknaden men som genom Samhall matchas utifrån sina egna förutsättningar till rätt jobb – och med mycket nöjda kunder som resultat. Fråga exempelvis några av våra befintliga:

Ikea
Permobil
Lernia
Ica
Max Hamburgerrestauranger
Swedbank
Volvo


Samhall anlitas också av många kommuner, från Malmö och Lomma i söder, till Luleå och Gällivare i norr.

Rätt person till rätt arbete
Vårt kärnuppdrag är att skapa utvecklande arbeten åt personer med olika funktionsnedsättningar och vi lyckas genom att matcha rätt person till rätt arbete i konkurrensutsatta kunduppdrag. Inget företag i världen spelar en lika tongivande roll i det här arbetet som Samhall gör i Sverige. Med våra 20 000 anställda är vi en av landets största arbetsgivare.

Samhall AB
Box 27705
115 91 Stockholm
Sverige
VAT nummer: SE5564481397
22 000

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031