23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Metalcolour Sverige AB

Metalcolour
Metalcolour står för flexibilitet, nyskapande och kvalitet. Vi har under snart 50 års tid utvecklat vår produktion och våra produkter till att uppfylla alla de krav som våra kunder ställer.

Det gäller till att börja med flexibilitet i form av stort utbud av kulörer, möjlighet att producera från de minsta volymer till stora körningar och korta leveranstider.

Det gäller även utveckling av nya produkter, nya användningsområden för befintliga produkter och nya produktionsmetoder för att effektivisera vår process.

Det gäller framförallt kvalitet på allt vi gör, från försäljning, inköp och planering till produktion och den slutliga produkten.

Vår produktion sker i Nykøbing i södra Danmark där vi lackerar och laminerar samt i Ronneby i södra Sverige där vi laminerar.

Laminerat
I våra flexibla maskiner kan vi laminera stål och aluminium i en mängd olika kulörer med olika präglingar och funktioner. Några av fördelarna med folielaminerat stål och aluminium är att den inte behöver ytbehandlas efter att den är monterad, den är reptålig, flexibel att arbeta med och den finns i mängder med utseenden (trä, textil och enfärgat).

Vår största produkt är Dobel som är en brandklassad produkt. Den togs fram för att möte de höga krav som ställs inom den marina marknaden på vägg- och takpaneler. Den finns i en mängd olika utseenden och kan givetvis användas inom andra områden också, till exempel dörrar, butiksinredningar och andra publika utrymmen som ställer höga krav på ytfinish.

Några av våra övriga produkter är Foodsafe som är att föredra när hygien är en viktig faktor, till exempel i kylrum, och ej brandklassade folier där några är anpassade för utomhusbruk eftersom de är UV-beständiga.

Lackerat
I vår fabrik i Nykøbing kan vi även lackera stål och aluminium. Precis som med laminerat stål och aluminium så behöver den inte ytbehandlas efter montering.

Lackerat stål och aluminium finns både att få som brandklassad och icke brandklassad. Du kan få den i vilken färg du vill och du bestämmer om den ska vara matt, blank eller med en struktur i.

Lackerat stål och aluminium kan användas till allt från vitvaror, armaturer och gardinstänger till garagedörrar, fönsterluckor och beklädnad av olika saker.

Vi kan även lägga på olika typer av specialprimer som bland annat används inom bilindustrin.

Fakta om Metalcolour Sverige AB

Adress
Metalcolour Sverige AB
Emaljervägen 7
372 30 Ronneby

Region
Sverige
Blekinge län
Ronneby kommun

Telefon: +46 457 781 00

VAT nummer: SE556347756001

Se hemsidan

Tipsa en kollega

0.125