23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

OnRobot A/S

OnRobot är ett dedikerat, innovativt företag som är specialiserat på Plug & Produce end-of-arm verktyg  som gör det möjligt för tillverkare att dra full nytta av kollaborative robotar.

OnRobots greppar och sensorer används i många traditionella industriella sammanhang, men tack vare den breda användbarheten och flexibiliteten hos våra end-of-arm verktyg finns det ingen begränsning för deras användning.

 

Våra lösningar används på ett antal områden, till exempel:

  • Plockning och placering
  • Maskinbetjäning
  • Förpackning och palletering
  • Montering
  • Kvalitetstestning och kvalitetsinspektion
  • Ytbehandling


OnRobot, som etablerades 2015, slogs samman med Perception Robotics och OptoForce 2018 och efter ytterligare några månader förvärvades Purple Robotics. I april 2019 förvärvade OnRobot de immateriella rättigheterna till Blue Workforce, ett danskt företag som tillverkade gripare och ett visionssystem. Nu omfattar OnRobots produktserie en bred samling av robotverktyg, såsom: elektriska gripare, kraft-/vridmomentsensorer, vakuumgripare, den prisbelönta Gecko Gripper och verktygsbytare. Denna nya kombination av erbjudanden från OnRobot gör det snabbare och enklare att automatisera uppgifter, såsom packning, kvalitetskontroll, materialhantering, maskinskötsel, emballering, montering och ytbehandling. Företaget planerar att växa genom ytterligare förvärv under de kommande åren. OnRobot har sitt huvudkontor i Danmark, men har även kontor in USA, Tyskland, Spanien, Polen, Kina, Japan, Sydkorea, Singapore och Ungern.

För mer information, besök www.onrobot.com.

OnRobot A/S
Teglvaerksvej 47H
5220 Odense
Danmark
VAT nummer: DK36492449
200
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.031