23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Kap i Östersund AB

Företaget startade 1 december 2002, då företaget Lenko Sågspecialisten (då 50 år) köptes av Anita Munther och Per Knutas och blev Kap i Östersund AB – KAPAB. 

Allt började när Lennart Nilsson började sälja sågklingor till bönderna runt om i Jämtland. Inte långt efter kom han in på Bandsågblad, fick kontakt med en tillverkare i England som vi faktiskt fortfarande handlar av. Med tiden har både produktsortiment och marknad ändrats avsevärt, men vårat mål är fortfarande detsamma.

Vi levererar kvalitets produkter till rätt pris med snabb leverans (daglig). Vi är grossister i sågande verktyg och våra kunder finns i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Polen och Ryssland. Vi har ett brett nätverk av återförsäljare och industrier. Vi lagerhåller ett brett sortiment av bandsågblad och klingor för trä och metall, tigersågblad, hålsågar och sticksågblad samt FEMI bandsågskapmaskiner för metallkapning. Vi har egen verkstad och svetsning av sågblad vilket ger er kunder korta leveranstider och att vi kan garantera hög kvalitet !

Fakta om Kap i Östersund AB

Adress
Kap i Östersund AB
Östersundsvägen 28
836 31 Lit

Region
Sverige
Jämtlands län
Östersunds kommun

Telefon: +46 063-12 70 90

VAT nummer: SE5566326277

Anställda: 4

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Per Knutas Per Knutas
Telefon: +46 063127090

Tipsa en kollega

0.126