23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Protech Nordic AB

Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare!

Sedan 1993 har Protech hjälpt tusentals företag runt om i Norden att skapa effektiva produktionsmiljöer med 3D-skrivare och CAD/CAM-lösningar.

Protech är utan tvekan Nordens ledande leverantör av 3D-skrivare och CAD/CAM-system. I över 25 år har vi varit pionjärer inom 3D-skrivarlösningar på den nordiska marknaden genom att hjälpa företag och industrier att hitta lösningar som optimerar produktionstider och reducerar kostnader.

Våra driftsäkra och professionella 3D-skrivare kommer från världsledande tillverkare som Stratasys, MakerBot, Desktop Metal och Xact Metal. I vårt produktsortiment finns också branschanpassade CAD/CAM-lösningar från TopSolid.

Protech representeras av kompetent och erfaren personal med kontor i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Våra svenska kontor ligger i Järfälla (Stockholm) och Borås. Utöver administration och lokal lagerhantering på huvudkontoret i Järfälla, har vi rymliga utställningslokaler med ett stort utbud av 3D-skrivare och prototyper. Här tar vi emot både nya och befintliga kunder för introduktion och utbildning av våra produkter och material. Även i Borås finns utställningslokaler med möjlighet till trevliga möten och utbildningstillfällen.

Besök Protech.se för mer information.

Fakta om Protech Nordic AB

Adress
Protech Nordic AB
Girovägen 13
175 62 Järfälla
Se på karta

Region
Sverige
Stockholms län
Järfälla kommun

Telefon: +46 08 - 594 708 00

VAT nummer: SE5564638459

Anställda: 35+

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Therese Bergstrandh

Tipsa en kollega

0.093