23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida

Swematec AB

Swematec har nischat sig mot maskiner för plåtbearbetning och jobbar tillsammans med sitt dotterbolag Göinge Montage vilket ger små omkostnader, något som i en förlängning givetvis kommer kunderna till del.

Swematec-gruppen

I dotterbolag finns verksamhet för lokal industriservice samt lego- och underhållsarbeten. Här används Swematecs utrustning i produktion, samt service-resursen används för installation och underhåll av Swematecs produkter.
Det ger besparing då vi har "demomaskiner utan utställningshall". Detta ger en kostnadseffektivitet, såväl som både bredd och djupgående kunskap om våra produkter.

Vi har även inom företagsgruppen affärsområde inom specialmaskiner, inkluderat en specialiserad verksamhet med avancerade småseriemaskiner och produktion av detaljer för förpackningar i trä och plywood. Här finns såväl mekanisk kunstruktion som automation och lång erfarenhet av inbyggnad av Swematec produkter i högautomatiserade produktionsliner.

Inom gruppen finns också tradingverksamhet för legoarbete inom skärande bearbetning och lättare verktyg. Vi har även ett lokalt kontaktnät av underkonsulter som vi själva växlar upp med vid projekt.

 

Swematec AB
Industrigatan 10
281 41 Hässleholm
Sverige
VAT nummer: SE556925450001
Hitta oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Ladda mer

Företagsportfölj

Ladda mer

Tipsa en kollega

0.032