23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Morten Authen AS

Morten Authen AS är norsk representant för Tierra Tech, Brulin & Company, Biox och Aqua Clean.

Vår specialitet är rengöring med hjälp av ultraljud som överträffar de flesta andra metoder för ytrengöring utan mekaniskt slitage. Vi levererar ultraljudstvättar och kemi, men tar även på oss rengöringsuppdrag för hela Norge. Vi utför även "Proof Of Concept"-jobb för test och demonstration av ultraljud som metod, samt val av rätt kemikalier för uppgiften. Ultraljudstvättarna tillverkas i Spanien av Tierra Tech och är en av de mest innovativa på marknaden, både vad det gäller effektivitet, ljudnivå och lösningar.

Vi är norsk och svensk representant för Brulin & Company som är en av USAs mest välrenommerade producenter av kemikalier för flyg- och rymdfarkoster, industri, försvar med mera. Vi lagerför hela produktportföljen som är godkänd av REACH (EU). Produkterna från Brulin & Company anses vara de mest effektiva och miljövänliga på marknaden, både för användning i ultraljudstvättar, tvättanläggningar och avfettningsanläggningar.

Baserat på den breda produktportföljen från Brulin & Company, erbjuder vi även traditionella tvättanläggningar producerade i Finland av Aqua Clean. Vi levererar både 1, 2 och 3-stegsmaskiner i olika storlekar, samt även skräddarsydda. 

Vidare är vi norsk representant för Biox LTD som har utvecklat en mycket miljövänlig och effektiv syra som fungerar mycket bra på kalk och rost. Godkänt av NATO för rengöring av dykutrustning.

Ta kontakt med oss för att diskutera ditt rengöringsproblem!

Fakta om Morten Authen AS

Adress
Morten Authen AS
Torperåsveien 16
1850 Mysen

Region
Norge
Viken
Eidsberg

Telefon: +47 95268366

VAT nummer: NO997585798

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Morten Authen
Telefon: +47 91169826

Tipsa en kollega

0.14