23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

ColorGlo International Sweden AB

Skador på inredningen? 

Är din bils inredning sliten eller skadad? Bilsäte, armstöd, konsoler och paneler är utsatta områden där det lätt blir slitage, hål, fläckar och repor. ColorGlo restaurerar säten, tak, paneler och mattor. Om du behöver luktsanera bilen har vi miljövänliga och biologiskt nedbrytbara produkter som neutraliserar och återställer dofterna.

Genom att restaurera och reparera skador och förslitningar med våra miljövänliga och hållbara behandlingsmetoder gör du både plånboken och miljön en tjänst.
ColorGlo reparerar skinn, vinyl, plast och tyg.

Problem är till för att lösas. Det finns i stort sett inga skador på inredningsmaterial som inte ColorGlos specialister kan fixa. Också det till synes omöjliga går att restaurera, reparera, förnya och färga så det åter blir i toppskick.

I över 40 år har ColorGlo erbjudit tjänster inom miljövänlig och hållbar restaurering av skinn, skinnimitation, vinyl, tyg, plast, läder, plysch, sky, alcantara och mattor… ja ytan på nästan alla typer av material kan återställas till originalskick av ColorGlos utbildade och certifierade franchise-entreprenörer.

Materialen som restaureras används ofta i miljöer som utsätts för hård påfrestning. För att vara säkra på att vi kan leverera det vi lovar använder vi enbart ColorGlos egna produkter, som efter många år av forskning utgjorde världens första helt vattenbaserade rekonditioneringssystem. Du får garanti på reparationerna. 

Restaurering och reparation blir ett lönsamt alternativ tack vare ColorGlo och resultatet blir i det närmaste som nytt.

 

Fakta om ColorGlo International Sweden AB

Adress
ColorGlo International Sweden AB
Karbingatan 12
254 67 Helsingborg

Region
Sverige
Skåne län
Helsingborgs stad

Telefon: +46 042-817 07

VAT nummer: SE5567537559

Anställda: 35

Certifikat: AAA, ISO 9001:2008

Kontaktpersoner

Richard Åkesson Richard Åkesson
Avdelning: ColorGlo International
Yrke: Franchisegivare
Telefon: +46 762592579

Tipsa en kollega

0.113