23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Unoflow AB

Unoflow AB är en del av Unoflow-koncernen och jobbar med kompressorer, tryckluft, slipmaskiner och flödesprodukter i Norden.
I vårt sortiment finns tre huvudgrenar, kompressorer, handhållna slipmaskiner och flödesprodukter. Kompressorerna tillverkas i Italien och säljs över hela världen, en speciell styrka här är vårt breda sortiment och vår långa erfarenhet av tryckluftsbranchen. Förutom kompletta serier av generella hobby- proffs- och industrikompressorer finns även ett flertal kompressorserier framtagna för användare med speciella behov, såsom dental- och byggkompressorer.

Flödesprodukter för proffs under varumärket Unoflow, vi har snabbkopplingar, nipplar, säkerhetskopplingar, rördelar, slang samt troligen det bredaste sortimentet slangvindor på hela marknaden. Har du ett flöde av något som du vill få från ett ställe till ett annat på bästa sätt, kontakta oss, vi har troligen det du behöver.

Vad gäller slipning har vi två världsberömda märken i produktportföljen, Amerikanska Dynabrade och Japanska NSK Nakanishi.

Fakta om Unoflow AB

Adress
Unoflow AB
Bultgatan 30
442 40 Kungälv
Se på karta

Region
Sverige
Västra Götalands län
Kungälvs kommun

Telefon: +46 030393725

VAT nummer: SE5565683116

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Anders Dynehäll

Tipsa en kollega

0.078