23948sdkhjf

ECM Industries

ECM Industries

ECM INDUSTRES A / S är underleverantörer inom metallbearbetning, utveckling och konstruktion. Med en modern produktionsanläggning som består av CNC-styrda maskiner och tillhörande CAD / CAM-system, erbjuder vi stor flexibilitet.

Ett högteknologiskt företag inom järn- och metallindustrin. Våra primära referenser är inom: vindkraftverk, el, möbler, elektronik, skyltar, design och belysningsindustrin. Vi har en stark tillväxt och sysselsätter idag 81 anställda och ligger centralt i triangelområdet med 15 km till respektive. Kolding och Vejle.

Vi agerar ofta som totalentreprenör för Grunn AV Vår stor erfarenhet innen för platebearbeiding, spontagende bearbeiding, oppsveising AV konstruksjoner aluminium och rustfritt stål, Wire-Produksjon och konstruksjon AV spesial trådsterminaler för vinden, marina och arkitektur samt en Nettverk AV bra samarbeidspartnere. Vår starka styrka ligger i FoU inom kompositutrustning för vindturbinindustrin, liksom färdiga automationslösningar för leksaksindustrin, till exempel.

Med hjälp av våra kompetenser och maskiner kan vi producera kundspecifika ämnen:

  • i små och stora serier.
  • med kort leveranstid
  • i överenskommen kvalitet

ECM Industries A / S fokuserar på mycket kvalitetsbevisste industrin, inklusive vind, process- och bygga stålindustrin som den dominerande och vitala exportområden.

ECM INDUSTRIES A / S är en av de starkaste totalleverantörerna i Danmark,

ECM INDUSTRIES A / S ligger i Øster Starup, nära Egtved och grundades 1977 av Erik Christiansen.

Fakta om ECM Industries

Adress
ECM Industries
Runddelen 11, Ø. Starup
6040 Egtved
Se på karta

Region
Danmark
Syddanmark
Vejle Kommune

Telefon: +45 75553788

VAT nummer: DK14763082

Certifikat: EN 1090-1, ISO 9001:2008

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Søren Christiansen

Tipsa en kollega

0.103