23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

IKV Tools AB

IKV Tools AB - ett modernt verktygsföretag med ambitioner


IKV Tools AB grundades 1982 i Småländska Forsheda och är en komplett leverantör av verktyg och konstruktionstjänster inom verkstadsindustrin.

IKV Tools har under de senaste åren målmedvetet arbetat med en modernisering och effektivisering för att uppnå kvalitet och nöjda kunder. Företaget har vunnit nya marknadsandelar och går nu in i ”fas två” med sitt IKV- koncept mot en större och bredare marknad, där kundens krav alltid ställs i centrum.

Framgången ligger i en ökad produktionseffektivitet med hjälp av medarbetarnas självstyrande grupporganisering och högt ställda krav på planering, samarbetsförmåga, effektivitet och snabba, korta kommunikationsvägar mellan produktionsgrupperna.

Framgången vilar också mot det välplanerade helhetstänket med inarbetade samarbetsparter som täcker in hela produktionslinjen. IKV Tools har därför full kontroll på hela tillverkningsprocessen av ditt verktyg och kan enklare hålla uppsatta deadlines.

IKV Tools fortsätter sitt arbete för att ytterligare förbättra och förfina sitt standardiseringsarbete och svara upp mot en växande marknad.

Vi på IKV Tools hoppas att du som kund hos oss ska känna dig delaktig och trygg med den beställning du lagt hos oss. Vi ska göra vårt yttersta för att du ska bli helt nöjd!

Välkommen med din beställning!standardiseringsarbete som påbörjats, för att öka effektiviteten och därmed den ekonomiska vinsten för både kund och företaget. På IKV Tools ska man helt enkelt inte behöva lägga tid på att uppfinna samma sak två gånger.

Vi vill bli bäst på det vi gör, och vi vill att du som kund ska känna dig helt nöjd med det vi levererar!

Välkommen med din beställning till IKV Tools – ett modernt verktygsföretag med ambitioner.

Fakta om IKV Tools AB

Adress
IKV Tools AB
Galvanovägen 6
330 12 FORSHEDA
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Värnamo kommun

Telefon: +46 0370-37 47 70

Fax: +46 0370-899 60

VAT nummer: SE5562766310

Anställda: 24

Certifikat: ISO 9001:2008

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Clas Magnusson
Yrke: VD

Linda Järletun Johansson
Telefon: +46 0370-374770

Tipsa en kollega

0.157