23948sdkhjf

Ringab AB

Ringab AB ingår i den internationella Danly-koncernen. Företaget grundades 1965 av Hans Ring. Företaget hette då Hans Ring & Co och låg i Fristad, utanför Borås 1980 flyttade företaget till Anderstorp och ändrade namnet till Ringab. 

Inriktningen är produktion, bearbetning och försäljning av komponenter till stans-, klipp-, och bockverktyg, pelarställ samt formställ. I Sverige har vi produktion, lager och försäljning i Anderstorp, samt distriktsäljare. 

Vi är även certifierade enligt ISO 9001:2000.

Vi är stolta över att hålla ett stort lager av alla våra produkter för snabb leverans. Därmed ger vi våra kunder en oslagbar service.
Vi säljer på våra produkters kvalitet och vårt mål är att förse våra kunder med marknadens bästa komponenter, alla utformade för att minska deras tillverkningskostnader och förbättra deras produktivitet.

Vårt produktsortiment understöds av kunnig personal med bred kompetens, vars uppgift är att möta dina krav, hitta det du behöver och hjälpa dig att lösa dina tekniska problem.

Vår förväntning är att kombinationen av produkter med överlägsna prestanda, snabba leveranser och ett utomordentligt säljarteam ska få dig att välja Ringab som din leverantör av verktygskomponenter, nu och i framtiden.

Välkommen att titta igenom vår hemsida och, om du inte har gjort affärer med oss, kontakta oss.
Skicka e-post till oss på danly@ringab.se, så tar en av våra säljare kontakt med dig.

Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina verktygsbehov.

Leverantörstjänster

Fakta om Ringab AB

Adress
Ringab AB
Hyvelgatan 4
334 32 Anderstorp
Se på karta

Region
Sverige
Jönköpings län
Gislaveds kommun

Telefon: +46 0371-588600

Fax: +46 0371-175 87

VAT nummer: SE5562764174

Anställda: 9

Certifikat: ISO 9001:2008

Se hemsidan

Kontaktpersoner

Jan Rosenlöw

Ricky Johansson

Tipsa en kollega

0.143