23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Formac AB

Formac är ett Växjöbaserat företag med lång erfarenhet av produktutveckling och vad vi kallar rullande marknadsföring. Verksamheten grundades kring en idé om marknadsföring på bilar. Närmare bestämt på hållaren till registreringsskylten.

Från denna händelse, som skedde för över 30 år sedan, har Formac fortsatt att satsa på innovation. Varje år introducera vi nya produkter som löser problem och möter våra kunders behov. Detta har gjort att Formac idag är en ledande leverantör av flera olika produkter till bland annat bilhandlare, verkstäder och trafikskolor i hela Sverige.

Vi är idag en familj om 24 anställda och har expanderat verksamheten till Norge och Finland. I vår fortsatta satsning på framtiden står vi fast vid att vara en innovativ och flexibel leverantör med hög kvalité och service.

För att kunna möta vår egna höga kvalitétsstandard samt hålla en effektiv och snabb produktion, har vi idag ett eget modernt tryckeri.

Vår grafiska avdelning hjälper självklart även till med framtagningen av ert unika budskap som ska förevigas på Formacs produkter. Vare sig det gäller

reklamlister

och

skylthållare

till bil,

isskrapor

,

nyckelringar

,

nyckelmärkning

,

skyltning i bilhall

eller några av våra andra kundanpassningsbara produkter.

Låt oss tillsammans stärka ert varumärke genom att ta fram produkter som syns under lång tid framöver!

Leverantörstjänster

Fakta om Formac AB

Adress
Formac AB
Moränvägen 10
352 45 Växjö

Region
Sverige
Kronobergs län
Växjö kommun

Telefon: +46 470-74 54 50

Kontaktpersoner

Carolina Sköld
Avdelning: Försäljning
Yrke: Försäljningschef
Telefon: +46 0470 - 74 54 50

Tipsa en kollega

0.141